Maatregelen vanwege het Coronavirus

Vanwege de maatregelen in verband met het Coronavirus kunnen wij tot onze spijt de komende weken bij u geen zakken of bigbags met plastic doppen komen halen of containers legen.

Heeft u al een ophaalverzoek ingediend, dan blijft deze op de planning staan. U hoeft dit niet nogmaals te doen. Op het moment dat bekend is dat de chauffeur bij u komt, nemen wij contact met u op over de hoeveelheid zakken, bigbags of containers die u op dat moment heeft staan.

Nieuwe ophaalverzoeken kunt u gewoon indienen, deze worden dan direct door de planner verwerkt.

Zodra het weer mag/kan gaan onze vrijwilligers weer aan de slag en komen u “bevrijden” van uw doppen.

Het sparen van doppen kan natuurlijk wel doorgaan.

Voor vragen over de doppenactie kunt u een mail zenden naar: info@stichtingvriendendoppenactienoordnederland.nl

Vertrouwende op u begrip wensen wij u voor de komende periode sterkte en gezondheid.

Namens het bestuur van Stichting Vriendendoppenactie Noord Nederland Erik-Jan Zuidberg (voorzitter)