top of page

Doppenliefde

Binnenkort komt er een boekje uit. Een boekje over mensen, verbonden door bijzondere honden, onderlinge vriendschappen en heel veel plastic doppen. Ontstaan vanuit het idee om de inzamelactie een persoonlijk gezicht te geven. Het geheel is geïllustreerd met prachtige foto's.

Dit boekje heet DOPPENLIEFDE en rolt over enkele dagen van de persen. Precies op tijd voor de NoorderExpo in Roden van 21 tot en met 25 september 2018 (voorheen Jaarbeurs Roden) alwaar het te verkrijgen is in onze stand. Het is tevens te bestellen via deze site.

Het boekje is te koop voor 5 euro exclusief verzendkosten, telt maar liefst 60 bladzijden en staat vol met foto’s en verhalen van mensen achter de plastic doppen in Noord Nederland.

Een tipje van de sluier wordt opgetild door de omslagfoto hieronder.

Klik hier om het boekje direct te bestellen.

Recente berichten
bottom of page