top of page

Een nieuwe doppentopper in Meppel!


Tafel vol doppen

Naomi heeft de tafel thuis helemaal vol met doppen liggen

Naomi uit Meppel is besmet geraakt met het doppenvirus, zo schreef haar moeder. Het inzamelen van de doppen liep zodanig uit de hand dat de container te klein werd en dat ze eigenlijk een grotere container nodig had. Daarbij wilde Naomi ook wel het inzamelpunt zijn in Meppel, omdat we daar nog geen inzamelpunt hebben. Geweldig nieuws!

We krijgen met regelmaat afgeschreven containers gedoneerd van diverse gemeenten, die we schoonmaken en beschikbaar stellen. Naomi deed ook een aanvraag voor zo'n container. Ondertussen hadden Naomi en haar ouders ook de gemeente Meppel gevraagd naar een afgekeurde container en die hebben en container bezorgd!

We wensen Naomi veel succes bij de inzameling van plastic doppen en nodigen iedereen in de omgeving Meppel uit om mee te doen met de spaaractie. Het adres van het inzamelpunt kunt u via de e-mail bij ons opvragen.

Naomi met de container die ze kreeg voor de plastic doppen van de gemeente Meppel

Recente berichten
bottom of page