top of page

Doppenactie op Dier Doet 2019!

De Stichting Vrienden Doppenactie Noord Nederland is aankomende zondag 14 april aanwezig op Dier Doet. We bemannen een stand en u kunt uw plastic dopjes meenemen om ter plaatse in te leveren.
Hieronder de informatie uit het persbericht van Dier Doet. Meer informatie over het evenement kunt u vinden op de website van Dier Doet.
Dier Doet, hét evenement voor dierenliefhebbers

Reptielen, honden, katten, konijnen, knaagdieren, paarden en vogels, ze zijn allemaal vertegenwoordigd op het evenement Dier Doet.

Zondag 14 april 2019 kun je alles leren over dieren. Er zijn verschillende activiteiten, demonstraties en workshops. Doe mee met je hond, alleen of met vrienden en familie. De toegang is gratis!

Het evenement is bij Terra MBO, aan de Hereweg 99 Groningen.

Wat kun je verwachten? Op Dier Doet zijn veel activiteiten met en over dieren. Bekijk vele dieren van dichtbij, knuffel ze of houdt ze vast. Er veel dingen te doen voor kinderen, zoals knutselen, een springkussen en een speurtocht. Er zijn verschillende demonstraties, zoals pakwerk en het natuurlijk bekappen van paarden. Experts vertellen over hun eigen (dier)expertise, waardoor je snel alles over de verzorging, voeding en training van allerlei diersoorten te weten komt. Meer dan 40 bedrijven werken mee aan Dier Doet.

Terra MBO organiseert Dier Doet wordt georganiseerd door de examenstudenten van de opleiding Dierverzorging van Terra MBO Groningen. Hierbij kunnen ze hun kennis en passie voor het vak als geen ander samen- en overbrengen. Na twee succesvolle jaren met een groeiend aantal bezoekers, komt Dier Doet dit jaar met een derde editie.

Openingstijden Zondag 14 april 2019: 11.00 - 16.00 uur

Dier Doet: Locatie: Terra MBO Adres: Hereweg 99, Groningen Entree: gratis Parkeren: gratis www.dierdoet.nl

Recente berichten
bottom of page