top of page

Doppen ophalen in de vakantieperiode


Bericht voor alle inzamelpunten en doppenspaarders. De zomervakantie komt eraan en in die periode kunnen we minder doppen ophalen vanwege vakanties van zowel de vrijwilligers die de doppen ophalen als van u zelf.

Wilt u nog voor uw vakantie de verzamelde doppen laten ophalen? Vul dan minimaal één maand voor uw vakantie een ophaalverzoek in via onze website, ook wanneer u niet aan de vereiste van 10 zakken voldoet. Geef daarbij aan wanneer u op vakantie bent. Op die manier zijn wij ruim van te voren op de hoogte van de vakanties en kunnen wij het ophalen in de vakantieperiode beter organiseren. Soms is het handiger dat de doppen van enkele inzamelpunten bij elkaar worden gevoegd, in dat geval nemen wij uiteraard contact met u op.

Bron afbeelding Pixabay

Recente berichten
bottom of page